Smartphone-ul LG K4 este acum disponibil în oferta celor de la Cel.ro; costă doar 554 lei

1.861 ori
<b>Smartphone-ul LG K4 este acum disponibil în oferta celor de la Cel.ro; costă doar 554 lei</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp, compania sud-coreeană LG a dezvăluit și smartphone-ul K4, un model entry-level ce &icirc;n mod suprinzător aduce un design atractiv. Cu toate că nu adoptă butoane de volum amplasate ca alte modele din noua gamă, acest...

În urmă cu ceva timp, compania sud-coreeană LG a dezvăluit și smartphone-ul K4, un model entry-level ce în mod suprinzător aduce un design atractiv. Cu toate că nu adoptă butoane de volum amplasate ca alte modele din noua gamă, acest LG K4 optează pentru o textură specială a capacului spate ce ne va feri de zgârieturi și adunarea de amprente.

Aflați că terminalul despre care vorbim aici, tocmai ce a ajuns în oferta celor de la Cel.ro, fiind vândut la un preț de doar 554 lei. Pentru această sumă primim un smartphone cu display de 4.5 inch (854 x 480 pixeli), 1 GB memorie RAM, un procesor quad-core de 1.0 GHz și conectivitate 4G LTE.

Smartphone-ul LG K4 este acum disponibil în oferta celor de la Cel.ro; costă doar 554 lei

Printre alte dotări ale sale regăsim o baterie de 1940 mAh, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și desigur WiFi, Bluetooth 4.0, port microUSB v2.0 și jack audio 3.5 mm. Cel.ro vinde acest model în varianta cu 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Îl puteți găsi chiar aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×