Brățara fitness Samsung Charm este acum disponibilă pe eMAG; costă doar 219 lei

1.369 ori
<b>Brățara fitness Samsung Charm este acum disponibilă pe eMAG; costă doar 219 lei</b>În oferta celor de la eMAG poposește de astăzi și brățara fitness Samsung Charm, un dispozitiv ce impresionează prin autonomia de până la 14 zile pe care o oferă. Avem parte de numeroși senzori pentru măsurarea numărului de pași, a numărului de calorii

Acum două zile vă informam că cei de la Samsung au lansat pe piață un nou produs, și anume brățara fitness Charm ce poate fi văzută mai jos. De astăzi, noul device este disponibil în oferta eMAG.ro, magazin ce afișează la vânzare trei variante diferite de culoare, după cum urmează: negru, auriu, respectiv roz.  

După cum ați aflat deja, această brățară smart oferă o autonomie de până la 14 zile, și desigur numeroși senzori pentru monitorizarea activității fizice, a numărului de pași realizați, sau a caloriilor arse. Poate fi purtat de către utilizator atât ca brățară alături de cureaua din pachet, dar și ca un pandativ adăugat la un lănțișor.

Prin intermediul unui LED vom fi informați cu privire la apelurile sau mesajele primite, da și la update-urile de pe rețelele de socializare. Tot prin această metodă putem verifica nivelul de încărcare a bateriei, și dacă conexiunea Bluetooth este activată.

Aflați că Samsung Charm este rezistentă la stropirea cu apă, și faptul că sincronizarea se realizează prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.0, fiind compatibile terminalele ce rulează minim Android 4.4. Acest nou produs poate fi regăsit chiar acum în oferta celor de la eMAG.ro, pentru prețul de 219 lei.

Mulțumim pentru pont lui Ionuț Mihai!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×