Smartphone-ul entry-level Nokia E1 își prezintă câteva dintre specificații; vine cu 2 GB RAM și Android 7.0 Nougat

2.406 ori
<b>Smartphone-ul entry-level Nokia E1 își prezintă câteva dintre specificații; vine cu 2 GB RAM și Android 7.0 Nougat </b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce va avea loc în perioada 27 februarie - 2 martie, cei de la Nokia vor lansa noi smartphone-uri cu Android acum sub conducerea finlandezilor de la HMD Global. Printre aceste modele îl avem și

Pentru târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce va avea loc în perioada 27 februarie - 2 martie, cei de la Nokia pregătesc lansarea unor prime smartphone-uri sub conducerea finlandezilor de la HMD Global. Printre acestea avem și modelul entry-level numit Nokia E1, terminal care își dezvăluie astăzi câteva dintre dotările hardware pe care le aduce la pachet. 

Nokia E1

Ei bine, se pare că acest handset va opta pentru un display de 5.2 sau 5.3 inch cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli), pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz și pentru 2 GB RAM. Vom avea o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, iar pentru selfie-uri vor regăsi aici un senzor de 5 megapixeli.

Nokia E1 va oferi 16 GB de stocare flash, iar Android 7.0 Nougat va fi preinstalat din fabrică. Design-ul nu va fi un element de atracție în cazul de față și asta pentru că vom primi un telefon banal la acest capitol. Presupusă imagine de mai sus ce îl prezintă pe Nokia E1 ne dezvăluie un panou frontal cu margini destul de generoase, iar la prima vedere pare a se asemăna puțin cu Nokia X6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×