Nubia Z17 apare listat preț de câteva momente pe site-ul oficial; aduce 8 GB RAM și procesor Snapdragon 835!

1.978 ori
<b>Nubia Z17 apare listat preț de câteva momente pe site-ul oficial; aduce 8 GB RAM și procesor Snapdragon 835!</b>Din când în când companiile mai fac și greșeli serioase dinadins sau poate nu, greșeli ce constă în listarea de produse încă nelansate chiar pe site-ul oficial. Fix asta se întâmplă astăzi când brandul Nubia a listat preț de câteva momente smartphone-ul

Smartphone-ul Nubia Z17 s-a afișat deja într-un benchmark și o randare, iar astăzi descoperim că produsul și-a făcut apariția preț de câteva momente chiar pe site-ul oficial. Ochii ageri ai unui utilizator au remarcat această listare și ca dovadă avem captura de ecran de mai jos ce ne dezvăluie lucruri foarte interesante. În primul rând aflați că telefonul va debuta și într-o variantă cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare.

Nubia Z17

Va exista și un alt model mai accesibil cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash, iar ambele vor oferi la pachet puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. Mai aflăm de aici faptul că telefonul va fi disponibil în trei variante de culoare după cum urmează: Gri (frosted gray), albastru (Aurora blue) și Auriu (champagne gold).

Observăm că design-ul nu este cel pe care randarea anterioară ni-l prezenta, fiind vorba aici despre un corp mai generos tipic unui phablet, unul ce aduce o cameră plasată central și vertical pe partea din spate. Tot aici avem și scanner-ul de amprente, bliț-ul dual-tone, iar în partea frontală remarcăm un display cu margini laterale curbate ce foarte bine. 

Jos avem și butonul home capactiv de culoare roșie, iar în partea de sus se remarcă doar camera frontală și earpiece-ul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×