Xiaomi Mi 5c este listat pe site-ul unui retailer chinez; aflăm câteva dintre specificațiile sale hardware

1.328 ori
<b>Xiaomi Mi 5c este listat pe site-ul unui retailer chinez; aflăm câteva dintre specificațiile sale hardware</b>Cu toate că așteptam ca smartphone-ul Xiaomi Mi 5c să fie anunțat oficial în cadrul unui eveniment pe data de 6 decembrie, acest lucru nu s-a întâmplat așa că zvonurile continuă. Astăzi descoperim faptul că un retailer chinez a listat telefonul pe site

Deși așteptam ca cei de la Xiaomi să anunțe smartphone-ul Mi 5c pe data de 6 decembrie, acest lucru nu s-a întâmplat - semn că leak-urile continuă. Astăzi descoperim că retailerul chinez Tmall a listat noul handset pe site, acesta fiind acoperit de o cortină care va fi 'ridicată' atunci când producătorul chinez îl va anunța oficial. Avem și o serie de specificații hardware menționate aici și aflați că prețul din captura de ecran nu este unul real.

Xiaomi

Ei bine, se pare că telefonul de față va sosi cu display Full HD de 5 inch, cu un procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.2 GHz (posibil un chipset produs in-house) și cu 3 GB memorie RAM. Avem 32 GB spațiu de stocare flash, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat și conectivitate dual-SIM.

Xiaomi Mi 5c vine într-un corp metalic și potrivit unor zvonuri anterioare, există posibilitatea să vedem și un așa-numit Xiaomi Mi 5c Plus cu diagonala de 5.5 inch. Rămâne de văzut când are de gând Xiaomi să anunțe oficial acest nou smartphone și să aflăm prețul său de comercializare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×