Smartphone-ul pliabil devine realitate prin intermediul Lenovo; momentan la stadiul de concept

2.432 ori
<b>Smartphone-ul pliabil devine realitate prin intermediul Lenovo; momentan la stadiul de concept</b>Evenimentul Lenovo Tech World 2016 a început în forță anul acesta, întreg publicul fiind lăsat cu gura căscată de două device-uri cu totul și cu totul speciale. Este vorba despre un smartphone complet pliabil, dar și despre o tabletă ce păstrează acest

La începutul evenimentului Lenovo Tech World 2016 de astăzi, compania chineză a ținut să prezinte un device cu totul și cu totul special care cel mai probabil a lăsat cu gura căscată întreg publicul prezent la fața locului. Vorbim despre un prim smartphone complet pliabil, produs prezentat live, dar nu singur, ci alături de o tabletă care merge pe același principiu de pliere.

În cele câteva secunde am observat cum smartphone-ul s-a transformat într-o clipită direct într-un smartwatch gata de purtat la încheietura mâinii. Aflăm că tableta dispune de un display de 10 inch ce se pliază la mijloc și devine astfel un phablet numai bun de purtat în buzunar. 

Nu multe se știu despre aceste produse, dar Lenovo promite o sesiune demo pentru sfârșitul evenimentului ce încă se desfășoară la ora actuală. Vom afla astfel mai multe detalii, și poate că producătorul chinez va oferi și unele indicii cu privire la momentul în care vom vedea un asemenea produs disponibil comercial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×