Revine seria RAZR? Lenovo postează un teaser nostalgic pe bază de clapetă şi promite o lansare pe 9 iunie (Video)

1.064 ori
<b>Revine seria RAZR? Lenovo postează un teaser nostalgic pe bază de clapetă şi promite o lansare pe 9 iunie (Video)</b>Îmi amintesc că seria Motorola RAZR a luat cu asalt globul la începutul anilor 2000 şi pe undeva prin 2007 sau 2008 aveam şi postere uriaşe în Bucureşti cu fotomodele feminine şi masculine ţinând acele telefoane ultrasubţiri în mână. Mai mult erau şi..

Îmi amintesc că seria Motorola RAZR a luat cu asalt globul la începutul anilor 2000 şi pe undeva prin 2007 sau 2008 aveam şi postere uriaşe în Bucureşti cu fotomodele feminine şi masculine ţinând acele telefoane ultrasubţiri în mână. Mai mult erau şi postere la metrou cu ninja care foloseau un RAZR ca armă... Ei bine, Lenovo ar putea readuce la viaţa această serie, conform teaserului de mai jos.

El mizează pe nostalgie şi a fost postat pe contul de YouTube Motorola Mobility. Vedem o serie de liceeni care vorbesc la telefonul cu clapeta, profesori pe hol care strâmbă din nas, un băiat emo care face gestul clasic de închidere a clapetei, dar şi o fată cu telefonul personalizat cu bling-bling. În descrierea clipului Motorola/Lenovo ne îndeamnă să "ne întoarcem la zilele lui RAZR" şi oferă un link de unde ne putem înscrie pentru a afla noutăţi.

E marcată clar data de 6 iunie 2016 în acest teaser, drept momentul când se va lansa "ceva" special, posibil din gama RAZR. De remarcat că pe 9 iunie are loc Lenovo Tech World Conference, acolo unde ar trebui să vedem şi flagship-ul Moto pe acest an, succesorul lui Moto X, aparent numit Moto Z. Nu e deloc exclus ca el să debuteze atât cu formatul standard de smartphone, cât şi într-o variantă cu clapeta...

Sau poate RAZR va fi folosit doar pentru a descrie cât de slim e unul din modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×