Smartphone-ul Ramos MOS1 lansat oficial, vine cu ecran cu sticlă 2.5D şi procesor Snapdragon 615

Autor:  | Publicat în:  Ramos 1.151 ori
<b>Smartphone-ul Ramos MOS1 lansat oficial, vine cu ecran cu sticlă 2.5D şi procesor Snapdragon 615</b>După o perioadă relativ scurtă de teasere şi aşteptare, producătorul chinez de tablete Ramos a lansat &icirc;n sf&acirc;rşit primul său smartphone. E vorba despre Ramos MOS1, pe care &icirc;l puteţi admira &icirc;n imaginile oficiale de mai jos....

După o perioadă relativ scurtă de teasere şi aşteptare, producătorul chinez de tablete Ramos a lansat în sfârşit primul său smartphone. E vorba despre Ramos MOS1, pe care îl puteţi admira în imaginile oficiale de mai jos. Specificaţiile sale nu sună rău deloc.

Terminalul vine cu un display Full HD de 5.5 inch, cu sticlă curbată 2.5D, dar şi cu protecţie Gorilla Glass 3. La bord avem un procesor octa core 64 bit Qualcomm Snapdragon 615, plus 2 GB RAM şi 32 GB memorie internă. Terminalul oferă şi o cameră frontală de 5 MP, o cameră principală de 13 MP cu deschidere F/2.0 şi o baterie de 3050 mAh, care ar trebui să asigure 24 de ore de funcţionare, conform celor de la Ramos.

Ramos MOS1

Avem parte şi de suport LTE, Bluetooth 4.0 şi un port microUSB 2.0. Terminalul adopta un design metalic unibody, ce include în compoziţie aluminiu din Seria 6063, plus silicon şi magneziu. Rezultatul e un smartphone ce măsoară 6.6 mm în grosime şi cântăreşte 158 de grame. Ramos MOS1 are o grosime a marginii ecranului de 1.9 mm şi oferă şi suport pentru încărcare rapidă a bateriei prin tehnologia QuickCharge 2.0.

Ramos MOS1

Acustica HiFi şi Android 5.0 completează dotările acestui model, care va costa 320 de dolari şi va sosi pe alb, auriu şi negru.

Smartphone-ul Ramos MOS1 lansat oficial, vine cu ecran cu sticlă 2.5D şi procesor Snapdragon 615

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×