Noul Vertu 06 oferă specificaţii de top: trece la 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 810

Autor:  | Publicat în:  Vertu 818 ori
<b>Noul Vertu 06 oferă specificaţii de top: trece la 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 810</b>Probabil sătui de eterna &icirc;ntrebare: "de ce telefoanele Vertu costa mult dacă doar arată bine şi au specificaţii &icirc;nvechite?", cei de la Vertu au decis să facă un pas mare şi implementeze dotări de ultimă oră pe handsetul lor de nouă...

Probabil sătui de eterna întrebare: "de ce telefoanele Vertu costa mult dacă doar arată bine şi au specificaţii învechite?", cei de la Vertu au decis să facă un pas mare şi implementeze dotări de ultimă oră pe handsetul lor de nouă generaţie. Astfel a luat naştere Vertu 06.

Se pare că terminalul nu se zgârceşte la dotări hardware, incluzând pe lista un procesor Snapdragon 810, 4 GB RAM şi Android 5.1.1 Lollipop. Aceste informaţii au apărut în benchmarkul GeekBench 3, în care handsetul a fost testat. Evident, includerea unui procesor Snapdragon 810 pe un handset preponderent metalic nu e deloc o idee strălucită, având în vedere problemele chipsetului cu temperatura.

Nu avem încă imagini cu Vertu V06, dar ne aşteptam la obişnuitul înveliş de lux, cu metale rare şi scumpe, piele, lemn de tekk, diamante, aur roz şi poate şi platină. Preţul va fi unul de automobil şi poate chiar de apartament. Ar fi totuşi de apreciat dacă la asemenea sume, am primi măcar varianta 2.1 a procesorului, cea de pe OnePlus 2 şi nu cea care "prăjeşte" modelele Xperia Z4/Z3+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×