Land Rover Explore va fi prezentat oficial în cadrul MWC 2018; smartphone modular pentru outdoor

1.060 ori
<b>Land Rover Explore va fi prezentat oficial în cadrul MWC 2018; smartphone modular pentru outdoor</b>Printre expozanții din acest an la MWC se va afla și Land Rover, o companie care va prezenta la fața locului un nou smartphone rugged intitulat Land Rover Explore. Acest terminal este creat fix pentru persoanele active ce se aventurează prin

Ediția MWC din acest an ne va aduce și lansarea smartphone-ului Land Rover Explore, terminal produs de către firma britanică Bullitt pentru celebrul producătorul din lumea auto. Dispozitivul este creat special pentru exterior (ieșiri în natură) aparent și un lucru interesant este acela că aduce un soi de concept de modularitate. Are look de terminal robust și din ce vedem pe seama imaginilor, acesta ar urma să ofere ecran de aproximativ 5 inch.

Land Rover Explore

Are o cameră foto cu bliț LED în spate, o carcasă cu ramă metalică solidă și un spate acoperit de un material cauciucat care va ține apa și praful la distanță. Pentru că tot am vorbit despre acele module, aflați că acestea vor sosi sub forma unor carcase spate ce se vor atașa telefonului pentru a aduce extra funcții la bord.

Un asemenea modul este numti Adventure Pack și aparent va aduce navigație AR, o extra baterie la pachet și o antenă GPS pentru o acoperire îmbunătățită. Nu există alte informații despre dotările dispozitivului și nici despre celelalte module, dar descoperim că prețul de vânzare va fi de aproximativ 650 euro și că va debuta la precomandă din aprilie. Îl vedem în detaliu la MWC 2018! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×