Xiaomi Mi 7 ar putea fi unul dintre primele smartphone-uri de pe piață cu procesor Snapdragon 845; Iată imagini concept

1.808 ori
<b>Xiaomi Mi 7 ar putea fi unul dintre primele smartphone-uri de pe piață cu procesor Snapdragon 845; Iată imagini concept</b>În această primăvară așteptăm din partea celor de la Xiaomi și lansarea flagship-ului Mi 7, un terminal de top care va opta pentru procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și pentru până la 8 GB de RAM. Astăzi aruncăm o privire asupra unui concept

Xiaomi Mi 6 a fost după părerea mea un flagship grozav al anului trecut. O asamblare de calitate, materiale premium și probabil una din cele mai subapreciate camere din 2017, modul Portrait oferind rezultate impresionante. Pe lângă asta mai avea și specificații de top, totul la un preț relativ accesibil.

Concept Xiaomi Mi 7

În 2018, flagship-ul succesor va beneficia de un boost semnificativ de putere. Acesta urmând să fie unul din primele smartphone-uri din lume ce va avea la bord noul procesor de top Qualcomm Snapdragon 845, chipset ce și-a dezvăluit de curând performanțele după cum vă informam și noi în acest articol. Pe lângă Snapdragon 845, Mi 7 va avea până la 8 GB de RAM. Deci ne așteptăm la un device tare ager. Atât de multă memorie operativă va ține sătulă interfața MIUI, care din experiența mea tare îi mai place să mănânce RAM. 

Concept Xiaomi Mi 7

Evident, smartphone-ul nu va rămâne în urmă la capitolul display, aspectul de 18:9 va fi la ordinea zilei. Ne așteptăm la o diagonală de 6 inch a unei matrici de tip IPS, iar judecând după randări, marginile vor fi foarte subțiri, sperăm că așa va arăta și în realitate. Cea mai interesantă noutate este legată de sensorul de amprentă. Judecând după randări, nu îl găsim în spate. Asta ar însemna că Mi 7 va fi primul Xiaomi cu sensor de amprentă integrat în display. 

Desigur, multe dintre aceste dotări menționate mai sus sunt simple speculații pentru moment, dar cei de la Xiaomi ne-au surprins de-a lungul anilor cu dorința grăbită de a fi primii ce implementează tehnologii noi, ca spre exemplu ideea display-urilor “fără margini”  în Xiaomi Mi Mix, acel model fiind unul din primele smartphone-uri cu astfel de display-uri. Apropo, se preconizează ca odată cu Mi 7 să fie lansat și Xiaomi Mi Mix 2s, care ar putea aduce aceleași speicificații și ceva îmbunătățiri față de Mi Mix 2. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×