Samsung ar fi prezentat în spatele ușilor închise de la CES 2018 un prototip al smartphone-ului pliabil Galaxy X

964 ori
<b>Samsung ar fi prezentat în spatele ușilor închise de la CES 2018 un prototip al smartphone-ului pliabil Galaxy X</b>Încă de anul trecut numărul de leak-uri asociate smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy X a fost într-o continuă creștere mai ales după ce Samsung a confirmat la nivel oficial că un asemenea telefon va debuta în 2018. Am fost surprinși să aflăm

La doar o zi de la articolul prin care vă prezentam cele mai noi brevete asociate smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy X, iată că aflăm despre o prezentare organizată de sud-coreeni în spatele ușilor închise de la CES 2018. Informația vine din partea publicației etnews.com care afirmă că Samsung ar fi desfășurat o astfel de întâlnire cu o serie de parteneri pentru a prezenta câteva prototipuri pliabile.

Potrivit informațiilor dezvăluite, smartphone-ul cu pricina ar fi aproape finalizat și exact cum aflam de curând, este vorba despre un mega ecran cu diagonala de 7.3 inch ce se poate plia la jumătate. Dispozitivul se transformă din smartphone în tabletă și viceversa printr-o singură mișcare și desigur tehnologia de imagine folosită aici este OLED. 

Raportul mai scoate la iveală faptul că producția va începe undeva spre sfârșitul acestui an, mai precis în noiembrie dacă facem legătura cu o știre anterioară. Totuși, lansarea comercială a dispozitivului nu va avea loc înainte de 2019 și chiar și așa, vorbim despre o lansare în număr redus ce se va întâmpla doar în Coreea de Sud. Tot în 2019 ne-am putea aștepta și la debutul lui Microsoft Surface Phone și a altor terminale de acest tip din partea companiilor din vârf.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×