Smartphone-ul VKWorld F1 are acum un preț de doar 39.99 dolari; iată ce specificații aduce acest model

Autor:  | Publicat în:  VKWorld 1.151 ori
<b>Smartphone-ul VKWorld F1 are acum un preț de doar 39.99 dolari; iată ce specificații aduce acest model</b>Cu toate că majoritatea utilizatorilor aleg să meargă pe un terminal mobil cu dotări high-end, există și o categorie de cumpărători al căror buget este unul limitat. Iar cum oferta este una variată, există și aici soluții foarte interesante...

Cu toate că majoritatea utilizatorilor aleg să meargă pe un terminal mobil cu dotări high-end, există și o categorie de cumpărători al căror buget este unul limitat. Iar cum oferta este una variată, există și aici soluții foarte interesante cum este cazul smartphone-ului VKWorld F1 pe care îl vedeți mai jos.

Acest telefon este inclus de către EverBuying.net într-o campanie specială, fiind vândut în fiecare zi de vineri la un preț de doar 39.99 dolari ~ 158 lei. Pentru această sumă modică primim un terminal cu display de 5 inch (854 x 480 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM.

VKWorld F1

Printre specificațiile sale mai regăsim 8 GB spațiu intern de stocare, suport pentru carduri carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED. Avem de asemenea și un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate 3G, A-GPS, Wi-Fi și nu în ultimul rând suport pentru două cartele SIM.

Smartphone-ul VKWorld F1 are acum un preț de doar 39.99 dolari; iată ce specificații aduce acest model

La interiorul lui VKWorld F1 vom regăsi și o baterie de 1800 mAh ce promite o autonomie destul de bună pentru început. Nici la capitolul design acest telefon nu stă deloc rău, sosind într-o carcasă compactă cu grosime de 7.9 mm și greutate de doar 120 grame. Pentru zona de preț din care face parte, putem spune că smartphone-ul VKWorld F1 se poate dovedi un device numai bun pentru cei cu buget redus.

Îl puteți achiziționa la prețul de doar 39.99 dolari în fiecare zi de vineri din perioada 11 martie - 7 aprilie, chiar de pe site-ul everbuying.net.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×