Wiko Jerry este un smartphone metalic cu preț de doar 99 euro

8.045 ori
<b>Wiko Jerry este un smartphone metalic cu preț de doar 99 euro</b>Pe piața franceză există și compania Wiko ce vine cu terminale foarte accesibile și totodată atractive pentru public. Recent în gama producătorului și-a făcut apariția și modelul Jerry - telefon cu carcasă metalică ce ajunge la vânzare pentru suma de doar

Pe piața franceză debutează astăzi un nou smartphone din segmentul entry-level, model numit Wiko Jerry. Acest smartphone nu impresionează prin specificațiile sale tehnice, ci mai degrabă prin faptul că avem de-a face cu o carcasă unibody din metal, și asta pe un telefon cu preț de doar 99 euro.

La capitolul dotări întâlnim un display de 5 inch cu rezoluție de doar 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare. Memoria poate fi extinsă mai apoi prin utilizarea unui card microSD, iar pe partea de fotografiere regăsim un senzor principal de 5 megapixeli cu bliț LED, respectiv o cameră frontală de 2 megapixeli.

Wiko Jerry rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar printre alte dotări ale sale mai putem include și bateria de 2000 mAh. Din punct de vedere al dimensiunilor, primim un terminal cu greutate de 166 grame și grosime de 9.6 mm, fiind vorba aici de o carcasă din metal. Aflați că vor exista două versiuni de culoare pentru acest smartphone, modele cu inserții de culoare ce crează un efect foarte interesant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×