Huawei P9, P9 Lite și P9 Max își prezintă specificațiile prin intermediul site-ului oppomart.com

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.445 ori
<b>Huawei P9, P9 Lite și P9 Max își prezintă specificațiile prin intermediul site-ului oppomart.com</b>Nu mai avem mult p&acirc;nă la debutul oficial al lui Huawei P9, un smartphone ce ar putea fi &icirc;nsoțit de alte două terminale pe scenă. Facem referire la P9 Lite și P9 Max, produse care astăzi &icirc;și prezintă specificațiile prin...

Nu mai avem mult până la debutul oficial al lui Huawei P9, un smartphone ce ar putea fi însoțit de alte două terminale pe scenă. Facem referire la P9 Lite și P9 Max, produse care astăzi își prezintă specificațiile prin intermediul site-ului oppomart.com - platformă ce se ocupă cu vânzarea de produse ce provin din China.

Aflați că Huawei P9 Lite va face acum trecerea la un display de 5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, dar și către un procesor Qualcomm Snapdragon 650. În continuare vom primi 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD. Noutatea este reprezentată și de către camera foto duală de 12 megapixeli cu focalizare laser și OIS.

În cazul lui Huawei P9 Max se pare că vom avea la dispoziție un display Quad HD de 6.2 inch, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Phablet-ul sosește cu un senzor frontal de 8 megapixeli și cu același modul dual pe spate compus din două camere de 12 megapixeli.

Modelul aflat în prim-plan totuși, și anume Huawei P9  - va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, cu procesor octa-core HiSilicon Kirin 950, dar și cu 3 GB memorie RAM. La pachet mai este inclusă o cameră foto duală de 12 megapixeli cu sistem de stabilizare optică, 32 GB memorie internă și conectivitate 4G LTE.

Potrivit datelor de pe oppomart.com, acest telefon va măsura doar 6.4 mm în grosime, în timp ce greutatea sa totală va fi de 144 grame.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×