Smartphone-urile Lenovo din seria K vor folosi procesoare Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.442 ori
<b>Smartphone-urile Lenovo din seria K vor folosi procesoare Qualcomm</b>După lansarea lui Lenovo K900 care a venit cu procesor Intel, toată lumea se aștepta ca următorul device să fie echipat tot cu un procesor Intel similar, dar se pare că nu a fost așa. Succesorul lui K900, numit Lenovo Vibe Z (K910) a fost...

După lansarea lui Lenovo K900 care a venit cu procesor Intel, toată lumea se aștepta ca următorul device să fie echipat tot cu un procesor Intel similar, dar se pare că nu a fost așa. Succesorul lui K900, numit Lenovo Vibe Z (K910) a fost dezvăluit recent în China și dispune de un procesor Qualcomm.

Chiar dacă unele voci afirmă că acest lucru poate însemna despărțirea dintre cele 2 firme, se pare că nu este cazul. Potrivit celor de la Intel, parteneriatul cu Lenovo este unul de lungă durată și unul foarte productiv. De asemenea, Intel a mai menționat că vor să continue cu producerea de procesoare pentru telefoanele mobile și că vor lucra îndeaproape cu Lenovo. Asta înseamnă că vom mai vedea în viitor și alte terminale Lenovo cu procesoare Intel.

Proaspăt lansatul K910 vine cu un display Full HD ce măsoară 5.5 inch în diagonală, 16 gb memorie internă, cameră frontală de 5 megapixeli, cameră principală de 13 megapixeli și rulează Android 4.2.2 Jelly Bean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×