Phablet-ul Nokia Lumia 1520 pe roșu, dezvăluit intr-o randare pentru presă

1.176 ori
<b>Phablet-ul Nokia Lumia 1520 pe roșu, dezvăluit intr-o randare pentru presă</b>O postare de pe Google Plus a lui Evan Blass, alias&nbsp;@eveleaks ne prezintă, într-o randare pentru presă, noul Nokia Lumia 1520 pe culoarea roșie. Acest phablet este așteptat să își facă apariția pe 22 octombrie la Abu Dabhi. &nbsp; Nokia...

O postare de pe Google Plus a lui Evan Blass, alias @eveleaks ne prezintă, într-o randare pentru presă, noul Nokia Lumia 1520 pe culoarea roșie. Acest phablet este așteptat să își facă apariția pe 22 octombrie la Abu Dabhi.

Nokia Lumia 1520 va fi device-ul cu cel mai mare display, device care rulează Windows Phone, și totodată și primul care va veni cu update-ul GDR3. Ne așteptăm ca Lumia 1520 să fie disponibil pe negru, galben, alb și roșu.

Nokia Lumia 1520 va dispune de un display full HD de 6 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 32 gb de memorie internă și o cameră foto de 20 megapixeli cu tehnologie Pureview. Prețul estimativ va fi în jur de 700$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×