Snapdragon 845, primul procesor pe 7nm începe a fi testat de către Qualcomm; apare listat și într-o secțiune a site-ului oficial

3.026 ori
<b>Snapdragon 845, primul procesor pe 7nm începe a fi testat de către Qualcomm; apare listat și într-o secțiune a site-ului oficial</b>După ce am aflat anterior faptul că Samsung va demara producția de procesoare pe 7nm în 2018, iată că acum descoperim faptul că cei de la Qualcomm au dat deja startul unei producții trial pentru modelul Snapdragon 845 ce va folosi acest proces de 7nm.

Prin luna martie aflam și faptul că cei de la Samsung vor demara producția în masă a procesoarelor pe 7nm din 2018, module printre care se va număra și Qualcomm Snapdragon 845. Astăzi descoperim că noul chipset SD845 a intrat în stadiul de producție trial, urmând a fi testat de către Qualcomm foarte curând. Numele său de cod apare listat și într-o secțiune a site-ului oficial ce poate fi văzută aici.

Remarcăm că odată cu acest procesor, Qualcomm schimbă și denumirile produselor sale și dacă în prezent acestea sunt de tipul MSM8998 (ex: Snapdragon 835), pe viitor noile procesoare vor adopta forma SDM845 (ex: Snapdragon 845). În listarea de pe site-ul producătorului american mai apar menționate și chipset-urile Snapdragon 630 (SDM630), respectiv Snapdragon 660 (SDM660).

Cât despre Snapdragon 845, aflăm că trecerea la procesul de 7nm va contribui la obținerea unui chipset mult mai rapid, nivelul de creștere al performanței fiind de 25 până la 30% comparat cu actulul proces de 10nm regăsit în cazul lui Snadpragon 835. De asemenea, va scădea și mărimea chipset-ului ca urmare a noului proces de producție. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×