Samsung va demara producția în masă de chipset-uri pe 7nm în 2018; doi ani mai târziu vor sosi și module pe 5nm

1.349 ori
<b>Samsung va demara producția în masă de chipset-uri pe 7nm în 2018; doi ani mai târziu vor sosi și module pe 5nm</b>În cadrul evenimentului China Semiconductor Technology International Conference (CSTIC), sud-coreenii de la Samsung au reconfirmat faptul că producția în masă a chipset-urilor pe 7nm va debuta în 2018, urmând ca doi ani mai târziu să primim și

Undeva la sfârșitul lunii ianuarie cei de la Samsung au anunțat faptul că vor începe producția de chipset-uri pe 7nm în primele luni din 2018, o veste ce astăzi este reconfirmată. În cadrul evenimentului numit China Semiconductor Technology International Conference (CSTIC) ce a avut loc pe data de 12 martie, firma sud-coreeană a dezvăluit că într-adevăr producția în masă a acestor tipuri de module va debuta începând de anul viitor, adică 2018.

Din câte aflăm din partea lui Ho-Kyu Kang (VP Technology Samsung), pentru dezvoltarea acestor noi chipset-uri se va adopta structura GAA FET și litografia bazată pe tehnologia EUV (extreme ultraviolet). Această din urmă tehnologie va contribui la amplasarea tranzistorilor minuscului aproape unul de celălalt fără probleme.

Acest proces de 7nm va fi utilizat pe module GPU, sisteme de inteligență artificială, servere și sistem avansate de asistență la volan (ADAS). Ulterior, în 2020 va veni și rândul procesoarelor pe 5nm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×