SoMo 650, caracteristici de laptop

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 999 ori
<b>SoMo 650, caracteristici de laptop</b>Iata, in sfarsit un smartphone care nu este produs de HTC sau Palm, producatorul in cauza fiind in acest caz Socket Communications, cu al lor SoMo 650. Acest terminal se incadreaza perfect in nisa lasata de PDA-urile si smartphone-urile comerciale,...

Iata, in sfarsit un smartphone care nu este produs de HTC sau Palm, producatorul in cauza fiind in acest caz Socket Communications, cu al lor SoMo 650.

Acest terminal se incadreaza perfect in nisa lasata de PDA-urile si smartphone-urile comerciale, oferind un design flexibil si o interfata user-friendly. O alta trasatura neobisnuita pentru un astfel telefon este rezistenta sa: puteti scapa telefonul de la inaltimea de un metru si acesta nici macar nu se va reseta. Neindemanaticilor, bucurati-va!

Disponibil din aprilie la pretul de 650$, SoMo 650 va include tehnologie Wi-Fi si aplicatii VoIP. De asemenea terminalul va fi dotat cu memorie SDRAM de 128MB si 256MB de memorie Flash, care va vor permite sa operati simultan cu mai multe aplicatii fara a suferi vreun lag. SoMo 650 va opera pe un procesor Intel la 624MHz si pe sistemul de operare Windows Mobile 5.0, iar la capitolul divertisment, el va include un radio Bluetooth 2.0.

Deja vorbim despre un gadget cu specificatii tehnice care ar face gelos un laptop putin mai vechi, dar tinand cont ca SoMo 650 este un smartphone, putem spune ca toate functiile mentionate anterior isi gasesc locul in cadrul acestui terminal revolutionar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×