BlackBerry se schimba in rosu pentru Cingular

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.650 ori

Desi din poze s-ar parea ca avem de-a face cu un nou telefon branduit de Ferrari, este vorba de o varianta colorata in rosu a terminalului BlackBerry Pearl. Firmele precum Research in Motion profita de o noua nuanta si cateva inovatii pentru a prezenta...

Desi din poze s-ar parea ca avem de-a face cu un nou telefon branduit de Ferrari, este vorba de o varianta colorata in rosu a terminalului BlackBerry Pearl.

Red BlackBerry Pearl

Firmele precum Research in Motion profita de o noua nuanta si cateva inovatii pentru a prezenta publicului un terminal cu feature-uri ce nu surprind. Abonatii Cingular se vor putea bucura de acest model, caci fabricarea unui BlackBerry Pearl rosu a fost confirmata. Pozele nu prezinta nuanta finala aleasa pentru terminal, deoarece produsul final va fi disponibil intr-un rosu mai inchis.

Productia de masa deja a inceput si ne asteptam la acest nou Pearl sa fie disponibil in magazine inca de luna viitoare. Nu stim inca tara care va gazdui lansarea oficiala a BlackBerry-ului colorat in rosu si nu putem nici macar ghici pretul unui terminal atat de sofisticat, sau cel putin astfel pare din pozele de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×