BlackBerry se schimba in rosu pentru Cingular

2.768 ori

Desi din poze s-ar parea ca avem de-a face cu un nou telefon branduit de Ferrari, este vorba de o varianta colorata in rosu a terminalului BlackBerry Pearl. Firmele precum Research in Motion profita de o noua nuanta si cateva inovatii pentru a prezenta...

Desi din poze s-ar parea ca avem de-a face cu un nou telefon branduit de Ferrari, este vorba de o varianta colorata in rosu a terminalului BlackBerry Pearl.

Red BlackBerry Pearl

Firmele precum Research in Motion profita de o noua nuanta si cateva inovatii pentru a prezenta publicului un terminal cu feature-uri ce nu surprind. Abonatii Cingular se vor putea bucura de acest model, caci fabricarea unui BlackBerry Pearl rosu a fost confirmata. Pozele nu prezinta nuanta finala aleasa pentru terminal, deoarece produsul final va fi disponibil intr-un rosu mai inchis.

Productia de masa deja a inceput si ne asteptam la acest nou Pearl sa fie disponibil in magazine inca de luna viitoare. Nu stim inca tara care va gazdui lansarea oficiala a BlackBerry-ului colorat in rosu si nu putem nici macar ghici pretul unui terminal atat de sofisticat, sau cel putin astfel pare din pozele de mai sus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×