Oppo e gata să se extindă la nivel internaţional, vrea să devină un jucător de top 5 în curând

Autor:  | Publicat în:  Oppo 891 ori
<b>Oppo e gata să se extindă la nivel internaţional, vrea să devină un jucător de top 5 în curând</b>Oppo este unul dintre brandurile de origine chineză ce ne-au obișnuit cu produse premium, lansând o gamă redusă de dispozitive pe piață gândite serios înainte. În perioada următoare urmează ca flagship-ul Oppo Find 9 să debuteze oficial, un smartphone

Oppo se număra printre brandurile din China care nu au avut abordarea Elephone sau Xiaomi, aceea de a invada piaţa cu multe modele, în multe segmente. Uitaţi-vă numai la faptul că le aşteptăm flagshipul de un an şi jumătate... Ei bine această companie a avut totuşi vânzări excelente anul trecut şi azi îşi manifestă intenţia de a se extinde la nivel internaţional.

Încă din 2013 scriam că Oppo îşi deschide magazin online în Europa şi că ar urma să existe şi o filială locală, iar acum extinderea continuă. Ultimii ani au adus o creştere a vizibilităţii brandului, firma devenind sponsor oficial al FC Barcelona în vara trecută. Cuplăm acest lucru cu cele 50 de milioane de unităţi vândute în 2015 şi avem o poveste de succes.

Cheia e inovaţia, Oppo fiind compania care a riscat cu acele modele cu camera rotativă şi prezentând la MWC în acest an încărcarea rapidă VOOC şi noi tehnologii pentru cameră. Un trident de modele e gata şi pentru lansare în iunie, gata să propulseze firma peste performanţele anului trecut, cu Oppo Find 9 ca model pilot. În cadrul unui eveniment organizat în Taiwan azi, compania şi-a exprimat dorinţa de a ajunge unul dintre top 3 branduri în această regiune, dar şi la nivel global.

Oppo termina anul trecut pe locul 8 între producătorii smartphone şi dacă predicţiile de creştere cu 300% a vânzărilor în acest an se adeveresc, e posibil să îi vedem intrând în top 5 macar.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×