Prototip Nokia de telefon și tableta surprins Într-un clip promoțional NFC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.622 ori
<b>Prototip Nokia de telefon și tableta surprins Într-un clip promoțional NFC (Video)</b>După ce în cadrul prezentării de acum o săptămână a lui Windows Phone 8 am avut pe scena oficială un prototip Nokia, iată încă unul apărut într-un clip promoțional pentru tehnologia NFC și serviciile asociate. Telefonul este încastrat...

După ce în cadrul prezentării de acum o săptămână a lui Windows Phone 8 am avut pe scena oficială un prototip Nokia, iată încă unul apărut într-un clip promoțional pentru tehnologia NFC și serviciile asociate. Telefonul este încastrat într-o "mască" specială care îi acoperă trăsăturile, dar modelul parte a fi unul cu marginile mai subțiri decât Lumia 900, de exemplu.

Observați ce mic e spațiul între partea superioară a ecranului și marginea terminalului, în vreme ce în partea inferioară avem ceea ce parte a fi o "bărbie". Clipul este unul destul de clar, prezentând o familie care ia masa într-un restaurant și folosește terminale cu OS Microsoft pentru a se distra. Copiii se joacă X și zero pe un Windows Phone, părinții verifică meniul și fac plăți prin NFC cu terminalul Nokia cu WP8, în vreme ce chelnerul folosește o misterioasă tableta cu Windows 8.

Prototip Nokia Windows Phone 8

Aceasta pare a fi extrem de subțire în clip, iar în imaginea de la final ea aduce foarte mult cu tableta ASUS Eee Slate cu Windows 8, printre primele prototipuri de acest gen. Așteptați-va ca următoarele 2-3 luni să fie pline de astfel de scăpări, până ce va veni marele moment al lansării oficiale în magazine a modelelor Lumia cu Windows Phone 8 și a tabletelor Windows 8.

Tableta Lumia cu Windows 8

tableta nokia windows 8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×