Prototip Nokia de telefon și tableta surprins Într-un clip promoțional NFC (Video)

1.646 ori
<b>Prototip Nokia de telefon și tableta surprins Într-un clip promoțional NFC (Video)</b>După ce în cadrul prezentării de acum o săptămână a lui Windows Phone 8 am avut pe scena oficială un prototip Nokia, iată încă unul apărut într-un clip promoțional pentru tehnologia NFC și serviciile asociate. Telefonul este încastrat...

După ce în cadrul prezentării de acum o săptămână a lui Windows Phone 8 am avut pe scena oficială un prototip Nokia, iată încă unul apărut într-un clip promoțional pentru tehnologia NFC și serviciile asociate. Telefonul este încastrat într-o "mască" specială care îi acoperă trăsăturile, dar modelul parte a fi unul cu marginile mai subțiri decât Lumia 900, de exemplu.

Observați ce mic e spațiul între partea superioară a ecranului și marginea terminalului, în vreme ce în partea inferioară avem ceea ce parte a fi o "bărbie". Clipul este unul destul de clar, prezentând o familie care ia masa într-un restaurant și folosește terminale cu OS Microsoft pentru a se distra. Copiii se joacă X și zero pe un Windows Phone, părinții verifică meniul și fac plăți prin NFC cu terminalul Nokia cu WP8, în vreme ce chelnerul folosește o misterioasă tableta cu Windows 8.

Prototip Nokia Windows Phone 8

Aceasta pare a fi extrem de subțire în clip, iar în imaginea de la final ea aduce foarte mult cu tableta ASUS Eee Slate cu Windows 8, printre primele prototipuri de acest gen. Așteptați-va ca următoarele 2-3 luni să fie pline de astfel de scăpări, până ce va veni marele moment al lansării oficiale în magazine a modelelor Lumia cu Windows Phone 8 și a tabletelor Windows 8.

Tableta Lumia cu Windows 8

tableta nokia windows 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×