Sony anunţă proiectul de cercetare şi dezvoltare Future Lab Program, implicând şi clienţii în procesul de design (Video)

691 ori
<b>Sony anunţă proiectul de cercetare şi dezvoltare Future Lab Program, implicând şi clienţii în procesul de design (Video)</b>Sony &icirc;şi continuă iniţiativele inovatore c&acirc;nd vine vorba de dezvoltarea de noi produse. După un crowdfunding şi rebranding pentru ceasul FES, acum japonezii au creat Future Lab Program, care are rolul de a implica utilizatorii, fanii şi...

Sony îşi continuă iniţiativele inovatore când vine vorba de dezvoltarea de noi produse. După un crowdfunding şi rebranding pentru ceasul FES, acum japonezii au creat Future Lab Program, care are rolul de a implica utilizatorii, fanii şi clienţii în dezvoltare.

Ideea este de a împărtăşi prototipuri şi concepte cu utilizatorii, chiar din faza de creaţie. Apoi va urma feedbackul şi rafinarea produsului, pentru a răspunde cerinţelor publicului şi inspiraţiei masei de fani. Primul pe listă este un prototip de terminal purtabil, care e cunoscut doar ca "N" la ora actuală şi oferă "noi modalităţi de a asculta conţinut audio".

Folosind acest device utilizatorul va primi informaţie audio fără a fi nevoit să introducă vreun obiect în ureche. "N" va fi prezentat la conferinţa SXSW din acest an, împreună cu alte concepte Future Lab Program. Dacă mă întrebaţi pe mine, ideea de audio fără a introduce ceva în ureche are probabil de-a face cu vibraţiile transmise prin maxilar/craniu ca la tehnologia telefoanelor Sharp.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×