Sharp AQUOS Crystal, telefonul cu display edge-to-edge își dezvăluie prețul, acesta este lansat oficial in SUA de către operatorul Sprint (Video)

2.427 ori
<b>Sharp AQUOS Crystal, telefonul cu display edge-to-edge își dezvăluie prețul, acesta este lansat oficial in SUA de către operatorul Sprint (Video)</b>Iată că inovația nu vine doar din China, ci și de la companiile japoneze cum ar fi Sharp, producător ce în cursul zilei de ieri a anunțat noi terminale uimitoare din seria AQUOS, device-uri despre care v-am relatat chiar aici. Printre acestea se...

Iată că inovația nu vine doar din China, ci și de la companiile japoneze cum ar fi Sharp, producător ce în cursul zilei de ieri a anunțat noi terminale uimitoare din seria AQUOS, device-uri despre care v-am relatat chiar aici. Printre acestea se numără și modelul AQUOS Crystal, device ce va poposi oficial și pe piața din America prin intermediul operatoruluI Sprint la un preț de doar 239$ fără contract.

Aruncând o primă privire asupra terminalului de mai sus, nu putem să nu remarcăm faptul că Sharp a făcut o treabă de minune cu acesta, reacția publicului fiind una de uimire profundă văzând acest display edge-to-edge în trei laturi care pur și simplu oferă din start personalitate device-ului.

Cu toate că primim specificații încadrate în categoria mid-range, acestea par a nu mai conta atunci când luăm în calcul design-ul adoptat de către acesta. Printre specificațiile sale regăsim un display HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 1.2 megapixeli.

De asemenea, ni se aduce și o baterie de 2.040 mAh, sunet Harman Kardon, cât și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. în cazul în care probabil vă întrebați unde se află earpiece-ul pe acest terminal, aflați că Sharp AQUOS Crystal adoptă o tehnologie de tip “direct wave receiver” prin care ecranul transmite sunetul în partea de sus prin intermediul unor vibrații. Cum vi se pare noul produs Sharp?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×