Flagship-ul HTC 10 apare într-o randare de presă din partea lui @evleaks; vedem și câteva fotografii ale unui prototip

1.880 ori
<b>Flagship-ul HTC 10 apare într-o randare de presă din partea lui @evleaks; vedem și câteva fotografii ale unui prototip</b>Pe măsură ce zvonurile legate de o posibilă lansare a lui HTC One M10 pentru luna aprilie se măresc, iată că și leak-urile continuă a-și face apariția pe web &icirc;ntr-un număr consistent. Astăzi pare a fi o zi plină din punct de vedere al...

Pe măsură ce zvonurile legate de o posibilă lansare a lui HTC One M10 pentru luna aprilie se măresc, iată că și leak-urile continuă a-și face apariția pe web într-un număr consistent. Astăzi pare a fi o zi plină din punct de vedere al dezvăluirilor, o zi în care atât @evleaks, cât și @onleaks pun internetul pe foc.

Totul a început cu postarea lui Evan Blass care susține faptul că HTC One M10 s-ar numi de fapt HTC 10, o alegere ce ne duce cu gândul la acea descriere din teaserele companiei - powerof10. De asemenea, tot din partea lui @evleaks primim și o randare interesantă a viitorului smartphone, imagine afișată mai sus.

Nu putem spune că HTC 10 are parte de un design unic, acesta fiind mai degrabă o combinație între ultimele 3-4 modele din seria One ce au fost aduse pe piață. Privit din față, telefonul aduce destul de mult cu One A9, urmând ca partea din spate să ne amintească chiar de primul One lansat de taiwanezi.

Aceste elemente de design se observă și în fotografiile prototipului ce ne-au fost prezentate de către @onleaks în schimb. Din start vedem că de această dată avem parte de butoane capacitive situate sub ecran, lucru de înțeles mai ales că telefonul vine cu buton home fizic. Totuși, nu același setup a fost aplicat pentru One A9, device care are practic două butoane home, dintre care unul software.

Revenind la atracția principală numită HTC 10, aflăm că telefonul aduce port USB Type-C, un singur difuzor la pachet, dar și un display Quad HD de 5.15 inch (2560 x 1440 pixeli). De asemenea, acest prototip vine cu procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și Android 6.0 Marshmallow.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×