Sony anunță Xperia Go și Xperia Acro S, smartphone-uri cu Android rezistente la apă

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.133 ori
<b>Sony anunță Xperia Go și Xperia Acro S, smartphone-uri cu Android rezistente la apă</b>Sony tocmai a anunțat două noi modele de smartphone-uri Xperia și anume Xperia Go și Xperia Acro S, ambele terminale dotate cu Android și rezistente la contactul cu apa. Aceste modele vor fi disponibile pe piața internațională începând cu al...

Sony tocmai a anunțat două noi modele de smartphone-uri Xperia și anume Xperia Go și Xperia Acro S, ambele terminale dotate cu Android și rezistente la contactul cu apa. Aceste modele vor fi disponibile pe piața internațională începând cu al treilea trimestru al acestui an.

Sony Xperia Go și Acro S vin cu ecrane rezistente la zgareturi, datorită sticlei minerale care le protejează și au și protecție contra prafului și apei. Sony Xperia Go rulează Android 2.3 Gingerbread și este modelul cu dotări modeste din acest duo proaspăt anunțat. Avem de-a face cu un terminal cu design elegant și subțire, o dovadă că un smartphone rezistent nu trebuie să fie si masiv. Terminalul va fi disponibil în variante de culoare neagră, albă și galbenă și măsoară 9.8 mm în grosime. El cântărește 110 grame și vine cu o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura panoramica 3D, autofocus și captura video 720p. Xperia Go dispune și de 50 GB stocare în cloud (BOX), aGPS, Bluetooth, DLNA, WiFi și microUSB 2.0.

Ca display avem un Reality Display de 3.5 inch cu tehnologie Mobile Bravia, rezoluție de 480 x 320 pixeli și 16 milioane de culori. Memoria lui Xperia go este de 8 GB (4 GB accesibili utilizatorului), iar la capitolul RAM avem 512 MB. Smartphone-ul pune la dispoziție și un slot microSD și o baterie de 1305 mAh, care oferă cam 6 ore și 30 de minute de convorbiri GSM. Făcând trecerea la Sony Xperia Acro S, acesta este un model cu adevărat high end, care rulează Android 4.0 ICS și dispune de un ecran Reality Display cu diagonală de 4.3 inch și rezoluție 720p.

Sony anunță Xperia Go și Xperia acro S, smartphone-uri cu Android rezistente la apă

în partea din spate avem o cameră de 12 MP cu funcție fast capture și activare în mai puțin de o secundă. Telefonul are parte și de certificare PlayStation, suporta captura video 1080p și are o cameră frontală cu captura 720p. în interiorul său se afla un CPU dual core de 1.5 GHz, iar telefonul va fi disponibil în variante de culoare neagră, roz și albă. Sony Xperia Acro S suporta și DLNA, aGPS, Glonass, are un port HDMI, NFC și 16 GB memorie internă, completați de un slot microSD. Avem pe acest smartphone și 1 GB RAM, conectivitate HSPA+ și o baterie de 1910 mAh, care oferă 6 ore și 40 de minute de convorbiri GSM.

Așteptăm cu nerăbdare lansarea telefoanelor în România la toamnă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×