Sony Ericsson Jalou, inca un terminal ce ruleaza Symbian?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.402 ori
<b>Sony Ericsson Jalou, inca un terminal ce ruleaza Symbian?</b>Iata inca una din rarele ocazii cand un blog important de stiri despre gadgeturi (Engadget) cade in capcana designerilor de concepte si ia de bun un design futurist de telefon. Desi informatiile despre Sony Ericsson Jalou sunt reale, imaginea de mai jos...

Iata inca una din rarele ocazii cand un blog important de stiri despre gadgeturi (Engadget) cade in capcana designerilor de concepte si ia de bun un design futurist de telefon. Desi informatiile despre Sony Ericsson Jalou sunt reale, imaginea de mai jos este doar un design SE si nu un produs real.

Stim ca Jalou va fi un terminal cu display full touchscreen si va rula Symbian S60 5th Edition, iar pe lista sa de specificatii se vor afla suportul pentru WiFi, GPS si conectivitate HSDPA. E interesant ca in toata aceasta isterie Android/ Windows Mobile, Sony Ericsson alege sa  foloseasca Symbian pe terminalele sale.

Este si cazul mult-asteptatului telefon Satio/Idou, primul model Sony Ericsson cu camera de 12 megapixeli... si iata acum inca unul bazat pe Symbian. Sa fie acest OS imbatranit gata de o reintrare in scena? Majoritatea specialistilor nu ii dau nici o sansa in comparatie cu noile webOS, cu BlackBerry OS 5.0, sau cu sistemul de operare de pe iPhone, eventual cu cel de pe Toshiba TG01.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×