Samsung va lansa telefoane Android cu preturi mai mici de 100 de dolari?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.007 ori
<b>Samsung va lansa telefoane Android cu preturi mai mici de 100 de dolari?</b>In vreme ce HTC Click pare a fi primul terminal Android "low end" si accesibil pentru toate buzunarele, Samsung isi pregateste o intrare triumfala pe piata handseturilor ce ruleaza acest OS, nu doar prin modelul i7500/Galaxy, ci si prin telefoane cu pret...

In vreme ce HTC Click pare a fi primul terminal Android "low end" si accesibil pentru toate buzunarele, Samsung isi pregateste o intrare triumfala pe piata handseturilor ce ruleaza acest OS, nu doar prin modelul i7500/Galaxy, ci si prin telefoane cu pret foarte accesibil.

Astfel, aflam ca in timpul lansarii oficiale a noului Samsung Reclaim in SUA, un oficial al producatorului a afirmat ca pana in 2010, telefoanele Android cu touchscreen vor fi disponibile la preturi mai mici de 100 de dolari. Conform celor de la New York Times, afirmatia a fost facuta de Casey Ryan, product manager pentru telefonul Reclaim.

E foarte probabil ca acesta sa se refere la modelele cu abonament, evident cu branding Samsung. Totusi, un handset Android la pretul de 50 de dolari este o afacere, indiferent de abonament.

Terminalul din imaginea de mai sus este Samsung Galaxy, singurul model Android al companiei deocamdata si fiindca tot vorbim de preturi, trebuie sa mentionam ca T-Mobile G1 este cel mai ieftin astfel de terminal la ora actuala, fiind disponibil la pretul de 149.99 dolari cu un abonament pe 2 ani (in SUA).

via unwiredview

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×