Produse evoMAG.ro

Samsung va lansa telefoane Android cu preturi mai mici de 100 de dolari?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.871 ori
<b>Samsung va lansa telefoane Android cu preturi mai mici de 100 de dolari?</b>In vreme ce HTC Click pare a fi primul terminal Android "low end" si accesibil pentru toate buzunarele, Samsung isi pregateste o intrare triumfala pe piata handseturilor ce ruleaza acest OS, nu doar prin modelul i7500/Galaxy, ci si prin telefoane cu pret...

In vreme ce HTC Click pare a fi primul terminal Android "low end" si accesibil pentru toate buzunarele, Samsung isi pregateste o intrare triumfala pe piata handseturilor ce ruleaza acest OS, nu doar prin modelul i7500/Galaxy, ci si prin telefoane cu pret foarte accesibil.

Astfel, aflam ca in timpul lansarii oficiale a noului Samsung Reclaim in SUA, un oficial al producatorului a afirmat ca pana in 2010, telefoanele Android cu touchscreen vor fi disponibile la preturi mai mici de 100 de dolari. Conform celor de la New York Times, afirmatia a fost facuta de Casey Ryan, product manager pentru telefonul Reclaim.

E foarte probabil ca acesta sa se refere la modelele cu abonament, evident cu branding Samsung. Totusi, un handset Android la pretul de 50 de dolari este o afacere, indiferent de abonament.

Terminalul din imaginea de mai sus este Samsung Galaxy, singurul model Android al companiei deocamdata si fiindca tot vorbim de preturi, trebuie sa mentionam ca T-Mobile G1 este cel mai ieftin astfel de terminal la ora actuala, fiind disponibil la pretul de 149.99 dolari cu un abonament pe 2 ani (in SUA).

via unwiredview

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×