Sony Ericsson K850, un terminal din seria Cyber-shot

9.358 ori
<b>Sony Ericsson K850, un terminal din seria Cyber-shot</b>Pentru utilizatorii aflati in cautarea unui telefon cu camera, care sa ofere o calitate unica a imaginilor, similara cu cea a unei camere digitale, telefonul Sony Ericsson K850 este ideal. Dotat cu o super-camera de 5 megapixeli, acest Cyber-shot include...

Pentru utilizatorii aflati in cautarea unui telefon cu camera, care sa ofere o calitate unica a imaginilor, similara cu cea a unei camere digitale, telefonul Sony Ericsson K850 este ideal.

Dotat cu o super-camera de 5 megapixeli, acest Cyber-shot include trasaturile de top ale unei camere digitale intr-un ambalaj slim al unui telefon mobil. K850 este un terminal tri-band HSDPA, folosind acest tip de conectivitate pentru transferul pozelor sau pentru video blogging. Camera de 5 megapixeli suporta auto focus si un flash Xenon si chiar daca nu sunteti fotografi experti, veti putea obtine imagini de calitate folosind noul terminal. Telefonul poate fi vazut si ca un terminal multimedia, folosind un browser media, ce va oferi o experienta unica utilizatorului. Acesta isi va putea organiza cu usurinta imaginile, clipurile video, melodiile preferate si podcasturile cu ajutorul feature-ului mentionat anterior.

Probabil veti dori sa vizualizati rodul muncii dumneavoastra de fotograf cu ajutorul displayului de 2.2 inch, pe care-l incorporeaza K850, de remarcat find si functia auto-rotate, care poate afisa imaginile in modul portret sau landscape. Daca sunteti un blogger impatimit va veti putea uploada cu usurinta pozele de abia facute si clipurile video "la cald" pe blogul personal, la viteze HSDPA. Memoria interna a acestui model este de doar 40MB, dar ea poate fi marita cu 512MB prin intermediul extensiilor de memorie. Acelasi model Cyber-shot va fi folosit impreuna cu un accesoriu de top, headsetul Bluetooth IV840, care va asigura o experienta handsfree timp de 9 ore - in modul convorbire. Pentru o calitate optima a sunetului, IV840 va folosi o tehnologie care anuleaza interferentele si zgomotele digitale.

Asteptam cu nerabdare sa vedem acest terminal si pe piata romaneasca, unde ne asteptam sa inregistreze un succes rasunator, ca si predecesorii sai din seria Cyber-shot.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×