Carcasa lui Vernee Apollo include și inserții din titan, material cunoscut pentru duritatea sa superioară

Autor:  | Publicat în:  Vernee 883 ori
<b>Carcasa lui Vernee Apollo include și inserții din titan, material cunoscut pentru duritatea sa superioară</b>Vernee Apollo a devenit rapid cunoscut de către pasionații de tehnologie, și asta datorită faptului că este cel de-al doilea smartphone de pe piață cu 6 GB memorie RAM la bord. Primim un procesor deca-core MediaTek Helio X20, un display QHD de 5.5 inch și

După primul smartphone cu 6 GB memorie RAM numit Vivo Xplay5, a urmat bineînțeles și cel de-al doilea model cu o asemenea dotare - terminal cunoscut sub denumirea de Vernee Apollo. Creația companiei chineze Vernee vine la pachet și cu un procesor deca-core Helio X20, chip ce compune un hardware de top.

Și nu doar specificațiile constituie un punct de interes pentru potențialii cumpărători, ci și materialele din care este fabricat. Dacă la prima vedere părea că avem de-a face doar cu o carcasă uni-body din metal, iată că acum aflăm un detaliu foarte interesant chiar din partea producătorului.

Pe lângă metalul folosit la dezvoltarea carcasei, cei de la Vernee au inclus și unele inserții din titan de 2 mm grosime. Astfel, putem uita de grijile cu privire la o eventuală îndoire a telefonului, și asta tocmai datorită materialului numit titan ce este cunoscut pentru duritatea sa superioară. 

Vă reamintim că Vernee Apollo sosește cu 6 GB memorie RAM, cu un display Quad HD de 5.5 inch, și cu 128 GB spațiu intern de stocare. Primim totodată și o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli și un scanner de amprente pentru deblocarea rapidă și păstrarea datelor în siguranță.

Toate aceste specificații se regăsesc pe un smartphone ce costă doar 399 dolari - aproximativ 1.580 lei.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×