Ericsson va prezenta tehnologiile 5G, IoT și Cloud în această săptămână la București

868 ori
<b>Ericsson va prezenta tehnologiile 5G, IoT și Cloud în această săptămână la București</b>În această săptămână cei de la Ericsson vor desfășura în București roadshow-ul "Transformăm ideile în realitate", ce pune accent pe prezentarea soluțiilor Internet of Things și Cloud, dar și a tehnologiei 5G ce va transforma complet rețeaua mobilă. Acești

Săptămâna aceasta în București are loc și roadshow-ul global Ericcsson "Transformăm ideile în realitate" ce pune accent pe transformarea digitală pentru operatori și industriile implicate în contextul Orașului Inteligent. În cadrul acestui eveniment vom avea parte de demonstrații pentru cele mai noi tehnologii și servicii ICT de ultimă generație, dar și afla informații despre tendințele în maerie de trafic de date mobile.

Pe lista de subiecte se află totodată și discuțiile referitoare la conceptul Internet of Things, Cloud și la tehnologia 5G - standard ce va transforma tehnologia mobilă. De asemenea, Ericsson va prezenta și cea mai nouă ediție a studiului Mobility Report, aceasta dezvăluind faptul că Internetul Tuturor Lucrurilor va acapara telefoanele mobile - o categorie ce va cuprinde cele mai multe dispozitive conectate până în 2018. 

Ericsson prezice faptul că până în 2021 vor exista 28 miliarde de dispozitive conectate, un număr de 16 miliarde urmând a fi terminale IoT. Totodată în cadrul acestui studiu ce poate fi accesat de aici, există informații potrivit cărora în perioada 2011 - 2015 s-a înregistrat o scădere de 50% din timpul pe care tinerii îl petrec uitându-se la televizorul clasic. La polul opus, se remarcă o creștere de 85% în rândul celor care urmăresc TV sau conținut video pe smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×