Sony Ericsson, modele de top doar in Japonia

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.692 ori
<b>Sony Ericsson, modele de top doar in Japonia</b>Este clar ca Nokia domina autoritar piata telefoniei mobile, impunandu-si terminalele de top in toate tarile in care tara isi vinde telefoanele. Sony Ericsson are o abordare mai ciudata totusi, prezetandu-si doar acele handseturi de nisa in tarile in care...

Este clar ca Nokia domina autoritar piata telefoniei mobile, impunandu-si terminalele de top in toate tarile in care tara isi vinde telefoanele. Sony Ericsson are o abordare mai ciudata totusi, prezetandu-si doar acele handseturi de nisa in tarile in care publicul vrea doar Walkman sau Cyber-shot si pastrand terminalele superdotate pentru Japonia.

In SUA batalia se da intre Apple si Nokia, la ora actuala, dar in Europa, este foarte clar ca rivalitatea stransa este acum intre Nokia si Sony Ericsson. Cei de la intomobile ne indica o statistica realizata de redactorii sai, care au constatat ca Marea Britanie e invadata de seria Walkman, in vreme ce Spania este teren de "batalie" pentru Samsung si LG. Fiecare brand isi alege o piata de desfacere potrivita cu vanzarile terminalelor sale in acea tara si cu preferintele cumparatorilor.

Sony Ericsson sunt capabili sa ocupe locul 1, dar compania nu insista intr-o astfel de incercare, segmentandu-se dupa dorinta cumparatorilor. In imaginea de mai sus puteti admira un terminal Sony Ericsson Cyber-shot, disponibil doar in Japonia, cu care producatorul ar face furori in Europa. Modelul SO905iCS este dotat cu o camera de 5.1 megapixeli, blitz Xenon, zoom optic de 3x si tehnologie de detectare faciala, care face poza in clipa aparitiei zambetului subiectului.

SE

De asemenea, acest hit asiatic include un display cu diagonala de 2.7 inch care suporta o rezolutie de 480 x 864 pixeli. Trebuie sa recunoastem ca telefonul este destul de mare ca dimensiuni, 113 x 50 x 24 mm, dar camera sa poate rivaliza cu cea inclusa de telefonul Nokia N95 8GB.

Un alt super-handset produs de Sony Ericsson si disponibil doar in Asia este SO905i, pe care il puteti admira in imaginea de mai sus. Terminalul este axat pe functii video si are un display de 3 inch, 16 milioane de culori si aceeasi rezolutie de 480 x 864 pixeli. Handsetul masoara 110 x 49 x 19.7 mm si este dotat cu o camera de 3.2 megapixeli.

 se

Acestea sunt doar 2 exemple din gama de telefoane Sony Ericsson pe care compania le-ar putea lansa in Europa, dominand continentul si pe cei de la Nokia. De ce nu face SE asta? Pentru ca firma considera ca un cumparator european nu va cheltui peste 800 de euro pentru terminale ca si cele de mai sus... sau nu? Ati cumpara astfel de telefoane?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×