CeBIT 2008 are canal YouTube si iti permite sa pui intrebari liderilor din IT

1.231 ori
<b>CeBIT 2008 are canal YouTube si iti permite sa pui intrebari liderilor din IT</b>CeBIT, cel mai mare targ de IT si telecomunicatii din lume debuteaza pe 4 martie 2008, la Hanovra in Germania. Startul editiei acestui an a fost dat mai devreme prin intermediul canalului YouTube CeBIT, lansat special cu ocazia acestui eveniment....

CeBIT, cel mai mare targ de IT si telecomunicatii din lume debuteaza pe 4 martie 2008, la Hanovra in Germania. Startul editiei acestui an a fost dat mai devreme prin intermediul canalului YouTube CeBIT, lansat special cu ocazia acestui eveniment.

Accesandu-l, aveti ocazia de a vedea interviuri cu experti de la Technorati, Microsoft, IBM si numeroase alte companii de top, care vor tine discusuri in cadrul conferintelor CeBIT. Publicul tinta al showului este reprezentat de marile companii din industrie, sectorul de retail, banci, sectorul de servicii, agentiile guvernamentale, organizatiile stiintifice si utilizatorii pasionati de tech si telecomunicatii.

CeBIT are loc la Hanovra in fiecare primavara din 1986, fiind organizat de catre Deutsche Messe AG. De remarcat este faptul ca prospat-lansatul canal YouTube permite utilizatorilor sa uploadeze intrebari catre liderii mondial din domeniul IT, nelamuririle lor fiind difuzate oficial in cadrul showului. De asemenea, raspunsurile persoanelor importante participante la show vor veni tot via YouTube, prin uploadul unor clipuri video in care liderii raspund.

Intrebarea zilei este "Cum pot liderii mondiali din IT imbunatati viata pentru "satul global"?  Satul global este, conform lui Marshall McLuhan, "lumea interconectata prin comunicare electronica".

Promo:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×