Sony Ericsson "Rachael" este de fapt XPERIA X3, specificatiile acum disponibile

2.047 ori
<b>Sony Ericsson "Rachael" este de fapt XPERIA X3, specificatiile acum disponibile</b>Dupa ce am vazut imagini in premiera cu Sony Ericsson XPERIA X2 "live" si ne-am reamintit specificatiile sale, iata ca Rachael revine in atentia noastra, misteriosul terminal SE dovedindu-se de fapt a fi XPERIA X3. Retailerul Expansys a scapat lista...

Dupa ce am vazut imagini in premiera cu Sony Ericsson XPERIA X2 "live" si ne-am reamintit specificatiile sale, iata ca Rachael revine in atentia noastra, misteriosul terminal SE dovedindu-se de fapt a fi XPERIA X3.

Retailerul Expansys a scapat lista completa de specificatii a lui X3 pe web, astfel ca putem analiza in detaliu cu ce vine nou handsetul Android Rachael. Numele sau real va fi XPERIA X3, iar terminalul incorporeaza un impresionant touchscreen de 4 inchi, cu rezolutie de 800 x 400 pixeli, o camera de 8 megapixeli cu autofocus si blitz LED, plus inregistrare video VGA.

XPERIA X3 suporta conectivitate quad band 2G, dual band 3G, HDPA, HSUPA si vine cu o camera cu zoom digital de 8x, stabilizator de imagine, detectare faciala, slot pentru carduri microSDHC, conector miniUSB, jack audio de 3.5 mm, Bluetooth 2.1 si WiFi. Pentru navigare va veti baza pe functia AGPS, iar daca sunteti nerabdatori sa aflati data de lansare a acestui handset, ei bine e posibil ca el sa fie anuntat "la pachet" cu XPERIA X2 / Vulcan.

[Via: Mobilecrunch.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×