Sony confirmă organizarea unei conferinţe de presă pe 1 septembrie, în cadrul IFA 2016

869 ori
<b>Sony confirmă organizarea unei conferinţe de presă pe 1 septembrie, în cadrul IFA 2016</b>Pentru că toamna se apropie, este și vremea ca producătorii din lumea tech să își confirme participarea la târgul IFA 2016 ce are loc la început de septembrie în Berlin. Sony este compania ce astăzi dezvăluie faptul că un eveniment este pregătit pentru

După evenimentul Samsung de săptămâna viitoare, cel de debut al lui Galaxy Note 7 din New York vom începe pregătirile pentru IFA 2016. Acolo va sosi "recolta de toamnă" de flagshipuri, telefoane, tablete şi smartwatchuri, iar Sony şi Huawei şi-au anunţat deja prezenţa în Berlin. Sony va deschide balul de pe 1 septembrie se pare.

Compania japoneză a confirmat un eveniment, o conferinţă pentru data de 1 septembrie, în avanpremiera lui IFA 2016. Deja prezenţa niponilor acolo e tradiţie şi mereu au adus şi handseturi noi, uneori şi tablete. În acest an conferinţa lor are loc într-o zi de joi la ora locală 13:00. Acolo îl aşteptăm pe Sony F833X să vadă lumina zilei, după multiple scăpări în ultima vreme.

El aduce un design nou, cu un corp mai lung decât de obicei, blitz dual LED şi port USB Type C. Ar trebui să găsim şi un procesor Snapdragon 820 la bord şi evident o cameră high end. Deja variante prototip ale acestui model au apărut la vânzare prin Croaţia şi acest device e aşteptat drept succesor pentru Xperia X Performance.

Nu e exclus să aflăm şi noi detalii despre PlayStation VR şi poate chiar să vedem un purtabil sau o tabletă nouă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×