Android N Developer Preview 2 e acum disponibil, cu noi emoji-uri, shortcuturi şi Vulkan API

1.540 ori
<b>Android N Developer Preview 2 e acum disponibil, cu noi emoji-uri, shortcuturi şi Vulkan API</b>Android N Developer Preview 2 este acum disponibil pentru terminalele Nexus, pachet software ce aduce noi emoji-uri, shortcut-uri, dar și Vulkan API. Acesta din urmă aduce o îmbunătățire de performanță atunci când vine vorba de utilizarea procesorului și

Au trecut câteva săptămâni de când Google a lansat Android N Developer Preview şi acum asistăm la debutul lui Developer Preview 2, care aduce câteva elemente noi software-ului de test. A mai existat o actualizare intermediară între cele două totuşi, dar aceea era doar axată pe bug fixuri.

Dezvoltatorii au acces la Android N Developer Preview 2 via OTA sau actualizare manuală. La pachet vine şi Vulkan API, care aduce o îmbunătăţire de performanţă când vine vorba de utilizarea de CPU şi GPU, mai ales în aplicaţiile mari consumatoare de resurse, că jocurile. O parte din procesele ce implică CPU-ul vor face trecerea şi spre GPU cu această ocazie.

Tot ca o noutate aflăm că shortcuturile din launcher pot fi create de către aplicaţii acum. Spre exemplu putem crea shortcuturi pentru acţiuni şi să le plasăm în acea zonă, precum un icon ce oferă acces imediat la funcţia de trimitere SMS către un anumit contact sau deschiderea aplicaţiei navigaţionale cu o adresă deja setată.

Acest release mai aduce şi noi designuri de emoji-uri, care aparent arata mai "uman", cu un colorit al pielii mai variat pentru pictogramele umane şi noi iconuri că bacon sau "facepalm". Cei care se pricep la software de genul şi lucrează cu el pot obţine acest preview pentru flashing manual de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×