Telefonul aparat de barbierit Cool758, un dual SIM "taios"

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 2.381 ori
<b>Telefonul aparat de barbierit Cool758, un dual SIM "taios"</b>Iata un telefon caruia chiar i s-ar potrivi brandul RAZR si reclama cu telefoanele care "taie" datorita taliei lor subtiri. Este vorba despre Cool758, handsetul aparat de barbierit din imaginea urmatoare. Atingerea numarului de 120 de milioane de unitati...

Iata un telefon caruia chiar i s-ar potrivi brandul RAZR si reclama cu telefoanele care "taie" datorita taliei lor subtiri. Este vorba despre Cool758, handsetul aparat de barbierit din imaginea urmatoare.

Atingerea numarului de 120 de milioane de unitati vandute, ca in cazul lui RAZR V3 este in mod sigur imposibila pentru acest terminal, dar pentru un pret rezonabil suntem siguri ca publicul tarilor din lumea a treia ar cumpara telefonul. Pentru a descoperi functia ascunsa a acestui handset, trebuie doar sa inlaturati capacul din partea sa inferioara, dezvaluind un aparat de ras.

Solutia este ideala pentru cei care intarzie la munca si isi fac 90% din toaleta de dimineata in masina sau in metrou. Daca va intereseaza si specificatiile lui Cool758, aflati ca el vine cu un display touch, o camera de 2 megapixeli si este un handset dual SIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×