Sony Ericsson va anunta un nou telefon la CTIA Wireless 2008

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.162 ori
<b>Sony Ericsson va anunta un nou telefon la CTIA Wireless 2008</b>Sony Ericsson va anunta cel mai nou telefon mobil sub brandingul sau, cu numele de cod Emelie, in cadrul CTIA Wireless 2008, ne informeaza Slashphone. Emelie foloseste sistemul de operare A200, niciodata utilizat pana acum la modelele low sau mid-end....

Sony Ericsson va anunta cel mai nou telefon mobil sub brandingul sau, cu numele de cod Emelie, in cadrul CTIA Wireless 2008, ne informeaza Slashphone.

Emelie foloseste sistemul de operare A200, niciodata utilizat pana acum la modelele low sau mid-end. Terminalul va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli, display QVGA de 262.000 de culori si o rezolutie de 240 x 320 pixeli. Conform sursei care a dat nastere zvonurilor ce privesc acest  handset, Sony Ericsson prezinta un nou design al padului sau directional prin intermediul modelului Emelie.

Sony Ericsson Emelie 2

Terminalul va costa intre 150 si 200 de euro iar descrierea noului sau D-pad suna ceva de genul "D-pad-ul arata oarecum amuzant si nu cred ca Sony Ericsson a folosit un astfeld e design pana acum. Tastele navigationale (sus, jos, dreapta si stanga) sunt separate sub forma a 4 taste diferite, iar tasta "action" se afla in mijlocul acestora si seamana cu un joystick, fiind inconjurata de lumini portocalii. Exista si o tasta "menu" in partea frontala a telefonului, dar nici urma de alte taste shortcut in acea zona".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×