LG anunta lansarea globala a telefonului KF510

Autor:  | Publicat în:  LG 2.881 ori
<b>LG anunta lansarea globala a telefonului KF510</b>LG Electronics a anuntat ieri lansarea globala a terminalului LG KF510, dotat cu un design slim si functional din punct de vedere dinamic. KF510 va fi disponibil in variante de culoare gri inchis sau rosu inchis, plus un exterior complet metalizat. Un...

LG Electronics a anuntat ieri lansarea globala a terminalului LG KF510, dotat cu un design slim si functional din punct de vedere dinamic.

KF510 va fi disponibil in variante de culoare gri inchis sau rosu inchis, plus un exterior complet metalizat. Un astfel de design adauga un aer sofisticat unui terminal slim, cu o grosime de doar 10.9mm. LED-urile luminoase ale touchpadului prind viata la atingerea utilizatorului, permitandu-i acestuia sa dea scroll si sa navigheze prin meniul animat multi functional, folosind noul sistem "Interactive Touch Lighting".

Pe lista de specificatii a acestui nou telefon LG regasim o camera de 3 megapixeli dotata cu un blitz de mare putere, dar si un MP3 player avansat, care va sorta muzica pe playlisturi sau categorii. Aceste feature-uri sunt suportate de o baterie rezistenta, care economiseste energie prin tehnologia ALC (Auto Luminance Control) care auto-ajusteaza consumul la stralucirea display-ului.

LG-KF510 va fi disponibil in regiuni din Europa, America Latina, Estul Mijlociu, Africa si Asia, incepand cu luna aprilie, prin toti marii operatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×