MIU HDPC, terminalul portabil perfect!

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.520 ori
<b>MIU HDPC, terminalul portabil perfect!</b>Daca ar trebui sa descrieti acum terminalul mobil ideal, care indeplineste toate cerintele oricarui utilizator, acesta ar semana cu siguranta cu cel din imaginea urmatoare, MIU HDPC. Terminalul este cu siguranta unul superdotat, dar nu si cand vine vorba...

Daca ar trebui sa descrieti acum terminalul mobil ideal, care indeplineste toate cerintele oricarui utilizator, acesta ar semana cu siguranta cu cel din imaginea urmatoare, MIU HDPC.

Terminalul este cu siguranta unul superdotat, dar nu si cand vine vorba de look, avand in vedere ca acest HDPC (Hybrid Dual Portable Computer) este urias si incomod. Combinand functionalitatea unui PC, PMP, telefon mobil, GPS, dictionar electronic, reader eBook, IPTV, consola portabila, camera digitala si multe altele, device-ul MIU este mai usor de descris prin prisma feature-urilor pe care nu le are.

Inca de la primele sale dotari, terminalul surprinde, el ruland un dual OS, Windows XP si Windows CE 5.0 sau Linux Qplus. Lista continua cu o tastatura QWERTY si mouse-joystick, dar si un display touchscreen Samsung, cu diagonala de 4 inch si rezolutie de 800 x 480 pixeli. MIU HDPC nu dezamageste nici la capitolul memorie, fiind dotat cu hard drive de 30 sau 60GB masurand 1.3 inch sau hard drive SSD de 4GB. Procesorul sau este un VIA C7M ULV de 1GHz, in vreme ce memoria sa RAM (DDR2) ajunge la 4GB.

Cand vine vorba de conectivitate, HDPC-ul Miu suporta CDMA, 802.11 b/g si Bluetooth 2.0, iar terminalul include si o camera de 3 sau 5 megapixeli cu blitz plus o camera secundara pentru video conferinte. Cautand in continuare un defect al acestui device urias, descoperim ca bateria sa rezista 7 ore, in modul de consum ridicat si 90 de ore in mod de consum scazut. Lista de specificatii ia sfarsit cu 2 porturi USB, intrare si iesire A/V, port E-ant, slot mini si microSD.

MIU HDPC va fi disponibil pe piata coreana din luna iulie, la incredibilul pret de 500 de dolari, in cazul modelului de baza. Nu cunoastem inca pretul versiunii superdotate, sau daca acest terminal va parasi vreodata Asia, dar avem cu siguranta de-a face cu un device aproape de perfectiune care ar merita un zbor in Corea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×