Samsung i760 beneficiaza de Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.042 ori
<b>Samsung i760 beneficiaza de Windows Mobile 6.1</b>In vreme ce numeroase terminale primesc update-uri Windows Mobile 6.1, Samsung pare a fi uitat de modelul i760, ramas la precedenta versiune a OS-ului. Verizon salveaza situatia, lansand update-ul oficial WM 6.1 penru acest terminal. Pe langa update, i760...

In vreme ce numeroase terminale primesc update-uri Windows Mobile 6.1, Samsung pare a fi uitat de modelul i760, ramas la precedenta versiune a OS-ului. Verizon salveaza situatia, lansand update-ul oficial WM 6.1 penru acest terminal.

Pe langa update, i760 beneficiaza si de o serie de imbunatatiri printre care upgrade-uri ale Bluetooth-ului (update pentru profilul BT DUN, scanare mai buna). De asemenea, Samsung i760 primeste suport pentru clipuri YouTube, un patch Qualcomm si rezolva problema sa cu memoria prin inlocuirea API-ului POOM.

Pe lista problemelor si bugurilor rezolvate se afla si o eroare de notificare, ce apare doar in anumite situatii. In plus, daca ati avut vreodata probleme cu primirea MMS-urilor pe acest terminal, el au fost din cauza sa, dar si acest bug a disparut cu ajutorul update-ului. In cele din urma, aflam ca telefonul Samsung a primit suport MEID (inclus in BC904 MR) si imbunatatiri ale chipsetului WLAN.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×