Samsung i760 beneficiaza de Windows Mobile 6.1

1.114 ori
<b>Samsung i760 beneficiaza de Windows Mobile 6.1</b>In vreme ce numeroase terminale primesc update-uri Windows Mobile 6.1, Samsung pare a fi uitat de modelul i760, ramas la precedenta versiune a OS-ului. Verizon salveaza situatia, lansand update-ul oficial WM 6.1 penru acest terminal. Pe langa update, i760...

In vreme ce numeroase terminale primesc update-uri Windows Mobile 6.1, Samsung pare a fi uitat de modelul i760, ramas la precedenta versiune a OS-ului. Verizon salveaza situatia, lansand update-ul oficial WM 6.1 penru acest terminal.

Pe langa update, i760 beneficiaza si de o serie de imbunatatiri printre care upgrade-uri ale Bluetooth-ului (update pentru profilul BT DUN, scanare mai buna). De asemenea, Samsung i760 primeste suport pentru clipuri YouTube, un patch Qualcomm si rezolva problema sa cu memoria prin inlocuirea API-ului POOM.

Pe lista problemelor si bugurilor rezolvate se afla si o eroare de notificare, ce apare doar in anumite situatii. In plus, daca ati avut vreodata probleme cu primirea MMS-urilor pe acest terminal, el au fost din cauza sa, dar si acest bug a disparut cu ajutorul update-ului. In cele din urma, aflam ca telefonul Samsung a primit suport MEID (inclus in BC904 MR) si imbunatatiri ale chipsetului WLAN.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×