Google Phone devine din nou real

1.371 ori
<b>Google Phone devine din nou real</b>Dupa ce Google Phone a fost anuntat neoficial, dezmintit, confirmat, amanat si anulat in favoarea platformei Android, aflam din nou ca acest telefon produs de gigantul motoarelor de cautare va deveni realitate. Designul sau ar putea arata ca in imaginea...

Dupa ce Google Phone a fost anuntat neoficial, dezmintit, confirmat, amanat si anulat in favoarea platformei Android, aflam din nou ca acest telefon produs de gigantul motoarelor de cautare va deveni realitate. Designul sau ar putea arata ca in imaginea urmatoare:

Acest concept apartine companiei Ammunition Design Group, populara pentru designurile sale de telefoane mobile, folosite de catre producatori de top. Handsetul din imaginea de mai sus a fost conceput pentru Samsung, dar nimic nu este batut in cuie in lumea telefoniei mobile. Techcrunch avanseaza aceasta teorie a lui Google Gphone sustinandu-si afirmatiile cu 2 argumente destul de credibile.

Primul este un interviu cu cei 3 oameni importanti de la Google, Brin, Page si Schmidt, care au afirmat ca gigantul planuieste sa lanseze un rival pentru Apple iPhone (3G). Apoi, aceiasi redactori Techcrunch ne informeaza, pe baza unor surse neoficiale ca Ammunition au fost alesi pentru a se ocupa de designul acestui handset. Adaugati si platforma Android la aceasta reteta de succes si vom avea toate motivele sa uitam de iPhone, in special daca luam in considerare dorinta celor de la Google de a lansa un telefon foarte ieftin sau gratuit si finantat de reclame.

Sursa: Gadgets

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×