Sony Ericsson W305 Yao soseste pe piata in 2009?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.481 ori
<b>Sony Ericsson W305 Yao soseste pe piata in 2009?</b>Aceasta informatie intra in categoria zvonurilor de weekend, dar se pare ca Sony Ericsson pregateste un nou handset Walkman de nivel low spre mid end, care va sosi pe piata in luna martie a anului viitor. Conform zvonurilor, acest terminal este versiunea...

Aceasta informatie intra in categoria zvonurilor de weekend, dar se pare ca Sony Ericsson pregateste un nou handset Walkman de nivel low spre mid end, care va sosi pe piata in luna martie a anului viitor.

Conform zvonurilor, acest terminal este versiunea Walkman a telefonului destinat gamerilor F305. El etaleaza acelasi design de slider si specificatii similare, astfel ca numele sau va fi (in mod previzibil) Sony Ericsson W305, in vreme ce numele de cod este Yao. W305 va include un display de 176 x 220 pixeli, o camera de 2 megapixeli, difuzoare stereo si un finisaj glossy in partea frontala.

Principala diferenta dintre W305 si F305 va fi reprezentata de brandingul Walkman, dar si de lipsa tastelor cu functii de gaming pe acest nou handset (butoanele O si X de deasupra display-ului lui F305). Retineti faptul ca telefonul din imaginea de mai sus este un produs al imaginatiei celor de la Unwired View, in legatura cu lookul lui W305.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×