Prima recenzie a lui T-Mobile G1 facuta de un utilizator

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.428 ori
<b>Prima recenzie a lui T-Mobile G1 facuta de un utilizator</b>Comunitatea Android este din nou "la treaba", de data aceasta oferind publicului o recenzie a lui T-Mobile G1 facuta in premiera de un utilizator. Membrul forumului, cu numele de Kaziko ne-a oferit o privire asupra primului terminal T-Mobile care ruleaza...

Comunitatea Android este din nou "la treaba", de data aceasta oferind publicului o recenzie a lui T-Mobile G1 facuta in premiera de un utilizator.

Membrul forumului, cu numele de Kaziko ne-a oferit o privire asupra primului terminal T-Mobile care ruleaza OS-ul Google Android plus o lista de argumente pro sau contra pentru acest handset. Terminalul seamana foarte mult cu un SideKick, asta fiind o veste buna pentru posesorii handsetului, care doresc un upgrade nesperat pana acum. G1 soseste cu aplicatii foarte rapide si usor de utilizat de IM, care ofera suport pentru Google Talk, AIM, ICQ si MSN. Dupa cum aflam si prin intermediul unei mai vechi comparatii cu iPhone, G1 nu functioneaza atat de rapid ca si terminalul produs de Apple, unele aplicatii suferind de lag.

Din fericire, aceste probleme pot fi rezolvate cu upgrade-uri de software si firmware. La capitolul argumente "Pro" descoperim faptul ca G1 este destul de rapid fata de alte terminale HTC, el este foarte usor (avand in vedere dotarile hardware), tastatura glisanta functioneaza fara probleme si fara a parea ieftina, iar Android Market functioneaza la fel de bine ca iPhone App Store. Numeroase aplicatii utile pot fi descarcate prin intermediul lui Android Market, inclusiv una care permite crearea de sonerii.

La capitolul "Contra" se afla o "gaura de memorie" a lui G1, care trebuie restartat pentru a-l face sa functioneze fara probleme din nou, lipsa tastaturii QWERTY virtuale, lagul aplicatiilor sale, cautarea indelungata a fisierelor din cauza lipsei unui sistem de foldere si playbackul video limitat (lipsa suportului pentru fisiere .mpg sau .wmv).

Pentru mai multe informatii despre aceasta recenzie aruncati o privire si asupra sesiunii de intrebari si raspunsuri aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×