HTC Touch HD ar putea fi al doilea smartphone Android

1.935 ori
<b>HTC Touch HD ar putea fi al doilea smartphone Android</b>Dupa ce am aflat ca HTC Touch HD nu va sosi peste Ocean, in SUA, iata ca ultimele zvonuri ne informeaza ca acest terminal ar putea fi al doilea smartphone care va rula OS-ul Google Android. Un T-Mobile G2 este cu siguranta o viziune a viitorului...

Dupa ce am aflat ca HTC Touch HD nu va sosi peste Ocean, in SUA, iata ca ultimele zvonuri ne informeaza ca acest terminal ar putea fi al doilea smartphone care va rula OS-ul Google Android.

Un T-Mobile G2 este cu siguranta o viziune a viitorului indepartat, de vreme ce G1 va fi disponibil in magazine incepand cu data de 22 octombrie 2008. Deja HTC Touch HD a devenit un terminal diversificat, unii considerand abia scapatul pe Internet HTC T8290 a fi varianta acestuia cu suport WiMAX plus interfata in limba rusa.

Colaborarea dintre HTC, T-Mobile si Google va continua sa dea nastere la astfel de proiecte, amenintand numele mari ale industiei mobile, fie ca vorbim despre RIM si al sau BlackBerry, Sony Ericsson sau Nokia, eventual si Apple si popularul sau iPhone. Problema e ca unele recenzii arata ca G1 nu este chiar infailibil, suferind de lag in timpul rularii aplicatiilor. Speram ca G2 sau update-urile lui Android sa rezolve aceste probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×