Sony Ericsson W580i, acum in varianta Roz Bonbon

4.193 ori
<b>Sony Ericsson W580i, acum in varianta Roz Bonbon</b>Nimic nou si surprinzator in legatura cu modelul Sony Ericsson W580i, in afara de faptu ca acesta este acum disponibil intr-o varianta roz, care va atrage cu siguranta publicului feminin. In cazul in care doriti sa fiti primii (sau primele) cu un asemenea...

Nimic nou si surprinzator in legatura cu modelul Sony Ericsson W580i, in afara de faptu ca acesta este acum disponibil intr-o varianta roz, care va atrage cu siguranta publicului feminin.

In cazul in care doriti sa fiti primii (sau primele) cu un asemenea telefon, va trebui sa vizitati Marea Britanie sau Taiwanul, de vreme ce terminalul nu a poposit inca in Romania. Nu cunoastem inca pretul sau, dar puteti incerca sa cautati handsetul pe eBay si rezultatele va vor lamuri, in legatura cu valoarea sa. Telefoanele Sony Ericsson, din seria Walkman sunt destinate adolescentilor trendesetteri si melomani, reprezentand cadouri excelente pentru perioada de Craciun.

Ramane de vazut daca aceasta noua varianta a terminalului va prinde la public, in special la cel feminin. In cazul in care domnisoarele prefera un LG Shine sau Prada, trebuie sa le reamintim ca acele handseturi nu se pot compara cu un Sony Ericsson, cand vine vorba de un music player de calitate sau de camera incorporata. Totusi, decizia le apartine cumparatorilor, 80% dintre hotarare fiind luata pe loc, la vedea terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×