Aplicatii pentru companii, de la Vodafone Romania

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.992 ori
<b>Aplicatii pentru companii, de la Vodafone Romania</b>Vodafone Romania pune acum la dispozitie clientilor din lumea afacerilor o gama variata de aplicatii pe telefonul mobil. Serviciul de Aplicatii Vodafone va va permite acum sa accesati baze de date si aplicatii in genul SAP, Oracle, Siebel sau Remedy....

Vodafone Romania pune acum la dispozitie clientilor din lumea afacerilor o gama variata de aplicatii pe telefonul mobil. Serviciul de Aplicatii Vodafone va va permite acum sa accesati baze de date si aplicatii in genul SAP, Oracle, Siebel sau Remedy.

Sistemul de Aplicatii Vodafone este sincronizat cu sistemele informatice ale marilor companii, astfel ca angajatii vor fi mereu la curent cu datele vitale pentru bunul mers al companiilor pentru care lucreaza. Romania este cea de-a treia ramificatie Vodafone, care implementeaza acest serviciu, dupa Marea Britanie (martie 2007) si Spania. Datorita noului Serviciu de Aplicatii Vodafone, facturile vor fi emise rapid, vom vedea chitante generate automat, in vreme ce comenzile vor lua mai putin timp.

Angajatii departamentelor de "Vanzari" vor putea accesa informatii actualizate despre produse, preturi si contracte, din mers. Serviciul este suportat de numeroase terminale mobile, printre care se afla si BlackBerry 8100 Pearl, BlackBerry 8310, Samsung BlackJack i600 sau HTC TyTN II. Serviciul de Aplicatii Vodafone va deservi si clienti din Romania, dar si pe cei in roaming, in 63 de tari, datorita a 119 parteneri. Aceasta oferta este valabila incepand de azi, prin intermediul reprezentantilor de vanzari directe de la Vodafone Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×