Produse evoMAG.ro

Telefoanele mobile incarcate prin miscare

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 868 ori
<b>Telefoanele mobile incarcate prin miscare</b>Compania americana M2E Power a dezvoltat un mini-generator pentru terminale mobile care transforma energia kinetica in electricitate, folosind principiul inductiei. M2E a creat un mini-generator dotat cu un acumulator care poate fi inclus intr-un telefon...

Compania americana M2E Power a dezvoltat un mini-generator pentru terminale mobile care transforma energia kinetica in electricitate, folosind principiul inductiei.

M2E a creat un mini-generator dotat cu un acumulator care poate fi inclus intr-un telefon mobil. Pe masura ca terminalul este folosit, bateria sa poate fi incarcata prin intermediul miscarilor mainii utilizatorului.Conform M2E, procesul de incarcare creste viata bateriei de 3 pana la 7 ori fata de telefoanele standard. Terminalele vor fi de acum dezvoltate de Armata Americana, pentru a putea fi folosite de militari. Scopul celor de la M2E este dezvoltarea unui accesoriu util pentru publicul de masa.

Compania producatoare planuieste sa reduca dimensiunea mini-generatoarelor, pastrand totusi performanta la un nivel adecvat pentru un telefon mobil. Includerea acestor mini-generatoare in terminalele mobile va mai dura cel putin 24 de luni, deci clientii vor trebui sa astepte cel putin 2 ani pentru a vedea primele handseturi cu astfel de super-acumulatori pe piata. M2E afirma ca materialele necesare pentru fabricarea telefoanelor sunt deja disponibile, fiind putin mai scumpe decat cele necesare pentru fabricarea bateriilor de Lithiu.

De asemenea, producatorul a tinut sa mentioneze faptul ca metalele folosite in noii acumulatori cu 30-40% mai usoare decat cele ale telefoanelor standard.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×