Telefoanele mobile incarcate prin miscare

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 968 ori
<b>Telefoanele mobile incarcate prin miscare</b>Compania americana M2E Power a dezvoltat un mini-generator pentru terminale mobile care transforma energia kinetica in electricitate, folosind principiul inductiei. M2E a creat un mini-generator dotat cu un acumulator care poate fi inclus intr-un telefon...

Compania americana M2E Power a dezvoltat un mini-generator pentru terminale mobile care transforma energia kinetica in electricitate, folosind principiul inductiei.

M2E a creat un mini-generator dotat cu un acumulator care poate fi inclus intr-un telefon mobil. Pe masura ca terminalul este folosit, bateria sa poate fi incarcata prin intermediul miscarilor mainii utilizatorului.Conform M2E, procesul de incarcare creste viata bateriei de 3 pana la 7 ori fata de telefoanele standard. Terminalele vor fi de acum dezvoltate de Armata Americana, pentru a putea fi folosite de militari. Scopul celor de la M2E este dezvoltarea unui accesoriu util pentru publicul de masa.

Compania producatoare planuieste sa reduca dimensiunea mini-generatoarelor, pastrand totusi performanta la un nivel adecvat pentru un telefon mobil. Includerea acestor mini-generatoare in terminalele mobile va mai dura cel putin 24 de luni, deci clientii vor trebui sa astepte cel putin 2 ani pentru a vedea primele handseturi cu astfel de super-acumulatori pe piata. M2E afirma ca materialele necesare pentru fabricarea telefoanelor sunt deja disponibile, fiind putin mai scumpe decat cele necesare pentru fabricarea bateriilor de Lithiu.

De asemenea, producatorul a tinut sa mentioneze faptul ca metalele folosite in noii acumulatori cu 30-40% mai usoare decat cele ale telefoanelor standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×