Sony Ericsson W595 disponibil intr-o imagine "spion"

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.875 ori
<b>Sony Ericsson W595 disponibil intr-o imagine "spion"</b>W580 este unul dintre cele mai populare telefoane Sony Ericsson pentru motive lesne de inteles: este ieftin, arata bine si are functii muzicale de top. Problema e ca handsetul este deja invechit si a venit momentul pentru lansarea unui succesor,...

W580 este unul dintre cele mai populare telefoane Sony Ericsson pentru motive lesne de inteles: este ieftin, arata bine si are functii muzicale de top. Problema e ca handsetul este deja invechit si a venit momentul pentru lansarea unui succesor, terminalul din imaginea urmatoare, W595.

Acest telefon a "scapat" pe Internet sub forma unor imagini "spion", iar de mentionat este faptul ca terminalul este cunoscut si sub numele de cod "Linda". Avem de-a face cu un slider dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, radio FM, difuzoare stereo, control prin intermediul miscarilor handsetului si o carcasa cu o grosime de 14 mm.

Media playerul lui Sony Ericsson W595 poate fi controlat prin intermediul miscarilor incheieturii utilizatorului, astfel ca veti schimba o melodie doar simuland un gest de aruncare a handsetului. Speram ca acest telefon Sony Ericsson sa nu cunoasca soarta modelelor Paris si Bei-Bei, 2 dintre zvonurile cele mai longevive ale acestui brand, dar care au fost anulate, in urma cu cateva saptamani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×